Wie zijn wij

Allian Wemmers

Als klein meisje was Allian altijd al bezig met zingen. Diverse (kinder)koren afgelopen en later in een band gezongen. Zingen is echt een grote hobby. Optreden voor publiek deed zij ook graag.

Allian heeft tijdens haar SPW-opleiding diverse workshops dans en drama gevolgd, ook op de PABO-opleiding volgde Allian de series dramalessen

Tijdens de tienerjaren heeft Allian diverse zanglessen gevolgd en geassisteerd bij musicals op een basisschool. In haar werk als leerkracht basisonderwijs heeft zij niet veel ruimte om drama, dans en zanglessen te geven, dus was zij vaak aan het dromen over hoe zij dat vorm zou kunnen geven.

In september 2014 is haar droom voor een eigen zang-dans-toneelschool uitgekomen en is ze Zingen&Zo gestart.

Wat begon met een handjevol kinderen, groeide uit tot richting de 30. Tegen de zomer van 2015 liep Allian, Elske tegen het lijf.

Elske Venderbos

Al van jongs af aan is Elske bezig met theater en dans. Als klein meisje verzorgde zij optredens voor de hele familie.

Elske heeft lessen dans en spelĀ gegeven op een jeugdtheaterschool en theater gemaakt met verstandelijk beperkte mensen.

Op 20 jarige leeftijd heeft Elske een theaterjaar gevolgd. Een jaar theatertrainingen, lessen en workshops volgen en geven.

Elske is opgeleid tot dramatherapeut maar heeft zich in de laatste twee jaar van haar studie voornamelijk gericht op het dramatiseren en theatermaker omdat dit echt haar hart heeft.

Na haar studie heeft Elske een aantal jaar in de jeugdzorg gewerkt met jong volwassenen en tienermoeders. In 2014 is zij hiermee gestopt, niet veel later kwam zij Allian tegen. Allian was toen net een jaartje op weg met Zingen&Zo. Het duurde nog net geen seconde en Elske was enthousiast over Zingen&Zo. In augustus 2015 zaten Allian en Elske samen bij de Kamer van Koophandel om Zingen&Zo om te zetten naar een VOF.

Omdat iedereen kan spelen – Allian & Elske

Zingen&Zo | Omdat iedereen kan spelen!