Workshop 'Held op sokken'

Deze te gekke interactieve en creatieve workshop is geschreven voor kinderen van groep 1 t/m 4 van de basisschool. Tijdens de workshop nemen wij de kinderen mee naar de middeleeuwen waar wij allemaal verschillende dingen beleven. De workshop die wij geschreven hebben sluit aan bij het boek ‘Held op sokken’ van Bette Westra.

Onze workshop duurt in totaal ongeveer 45 minuten. De mogelijkheid bestaat om de verschillende oefeningen op te splitsen en op verschillende momenten met de kinderen te doen.

Bekijk hieronder de promo voor onze workshop

Online workshop

Inhoud:

5 verschillende online filmpjes aansluitend op elkaar. Tijdens de filmpjes nemen wij de kinderen op een creatieve manier mee in verschillende speloefeningen en dans. u ontvangt van ons de filmpjes online + de speloefeningen uitgeschreven op papier.

Leeftijd: 4 t/m 7 jaar

Duur: 45 min totaal

Kosten: €195,00 per pakket

Omdat wij met deze online lessen een nieuwe weg in slaan gaat het hier om een Pilot-prijs. U ontvangt eenmalig een pakket voor alle groepen!

Workshop op locatie

Inhoud:

Wij komen naar u toe met een actieve en creatieve workshop vol spel en dans. Samen met de kinderen beleven we verschillende speloefeningen rondom het boek ‘Held op sokken’. Workshops op locatie geven wij alleen in en rondom Sliedrecht.

Leeftijd: 4 t/m 7 jaar

Duur: 60 min totaal

Kosten: €85,00 per workshop (klas)

Wilt u ?

Bent u enthousiast geworden of wilt u nog wat meer informatie over onze workshops en mogelijkheden?

Neem contact met ons op.

Wij denken graag met u mee en vinden het leuk om van u te horen!

op dinsdag 27 & donderdag 29 gratis KIJKLESSEN!

Kom jij een kijkje nemen bij de groepslessen van Zingen&Zo?
Geef je op, dan weten we dat je komt.